Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων που αφορούν τις ειδικότητες ΠΕ & ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ και ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ της υπ’ αριθ. 17580/19.03.2021 Προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα "Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας"

Aνακοινώθηκαν στο κάτωθι σύνδεσμο του Υπουργείου Υγείας τα αποτελέσματα των Προσωρινών Πινάκων της υπ’ αριθ. 17580/19.03.2021 Προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας».

Προσωρινοί πίνακες

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Οι Ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον Διαδικτυακό Τόπο https://tomy.moh.gov.gr/, κάνοντας σύνδεση με κωδικούς taxisnet.

*Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, από την επομένη της ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 (δέκα) ημερών, ήτοι έως το Σάββατο 23/7/2022 στις 24:00.

** Οι υποψήφιοι προκειμένου να διαπιστώσουν τη σειρά κατάταξής τους ανά θέση, κατεβάζουν το αντίστοιχο υπολογιστικό φύλλο ( Excel ) και κάνοντας χρήση του φίλτρου αναζήτησης «κωδικός θέσης» ή «όνομα θέσης», επιλέγουν τη θέση προτίμησής τους και βλέπουν την κατάταξή τους σε αυτήν.